Taco kan lages på så mange måter, og tacosalat med kylling og mango er en favoritt. Denne gangen serveres den med korianderrømme. For taco trenger vel ikke alltid inneholde både salsa, rømme og guacamole? Kanskje du ikke er enig i det, men kjekt å prøve noe nytt en gang i blant. Du kan gjerne servere med tortillalomper eller potetlomper til.

Tacosalat med kylling og korianderrømme

Du trenger:

  • 2 kyllingfileter
  •  ½ pakke ruccola eller annen type salat du liker
  • 1 spisspaprika
  • 1 mango
  • 1/3 chili
  • 100 gram rømme
  • 1/2 lime
  • 1 fedd hvitløk
  • En håndfull koriander
  • Krydder: 2 ts spisskummin, 1 ts røkt paprikapulver, 1 ts oregano, 1 ts hvitløkspulver, 1/8 ts
    salt og ½ ts pepper

Slik gjør du:

Miks koriander, lime, hvitløksfedd, rømme og litt salt og pepper med en minihakker eller blender. Sett korianderrømmen kaldt.

Skjær kyllingfiletene i strimler og stek på middels varme sammen med krydderet. Kutt opp paprika og mango, og finhakk chili.

Fordel grønnsakene og kyllingen i to boller, og topp med korianderrømme.

Tacosalat med kylling

Glad i taco? Prøv også fylte paprika tacostyle.