En herlig salat nå når vi går inn i en tid med litt mye julekaker og tung mat. Elsker disse smakene sammen, og håper du vil gjøre det samme. Denne fikk en venninne servert på lunsjbesøk hos meg i går, og restene var med meg i matboksen på fjellet i dag. Det er nydelig vintersol i dag, men iskaldt!
Quinoasalat med fetaost og valnøtter
2-3 porsjoner
Du trenger:
- 1 dl quinoa
- 1 gult eple
- 1 pakke feldsalat mix (65 gram) eller andre babyleafs
- 1 pakke søte cherrytomater (175 gram)
- 100 gram fetaost i terninger med urter og hvitløk (eller en annen type)
- 1/4 rødløk
- 50 gram valnøtter
Slik gjør du:
Kok quinoa etter anvisning på pakken og avkjøl.
Kutt opp rødløken i tynne skiver og legg den i vann for å få mildere smak.
Skjær opp eplet i terninger, og cherrytomatene deler du i to. Grovhakk valnøttene.
Bland alle ingrediensene i en bolle, så har du en enkel middag eller lunsj raskt som bare det.
