Omelett med avokado

1 porsjon

Du trenger:

  • 2 egg
  • 2 ss vann
  • 1/2 avokado
  • 1 tomat
  • noen ringer rødløk
  • salt og pepper

Slik gjør du:

Kutt avokado og tomat i skiver, rødløk i tynne strimler. Visp sammen egg og vann. Ha litt rapsolje i en stekepanne på medium varme, og hell eggeblandingen i når pannen er varm. Bruk en stekespade og trekk røren inn mot midten der det stivner. Når det begynner å stivne legger du avokado, halve tomaten og rødløk på den ene halvdelen, og krydre med salt og pepper. Legg den andre halvdelen over når det er begynt å stivne godt nok til at det ikke renner røre utover når du snur. La den stekes noen minutter til. Ha gjerne litt fersk pepper på toppen før servering. Den andre halvdelen av tomaten danderer du med litt fersk pepper og rødløk på som sidesalat.