I dag gir jeg deg en superrask og god oppskrift på grove rundstykker. Lag gjerne dobbel oppskrift og frys ned. Prøv nystekte rundstykker til en god suppe. 

Enkle grove rundstykker

12 stk

Du trenger:

  • 1/2 pakke kolonihagen 7-korn brødbakemiks
  • 1/2 pose tørrgjær
  • 4 dl lunket vann
  • noen ss med frø du har i skapet til pynt på rundstykkene (kan droppes)

Enkle, grove rundstykker

Slik gjør du:

Bland tørrgjæren i brødbakemiksen, ha i lunket vann, og elt deigen i 10 min, enten for hånd eller med kjøkkenmaskin. La deigen heve seg dobbelt størrelse (ca. 45 min)

Rull ut 12 stk rundstykker og sett på et stekebrett. Etterhev i ca. 45 minutter til.

Pensle rundstykkene med litt vann, og strø over frø.

Stekes på 225 grader i ca. 15 min til de er gjennomstekte. Avkjøl på rist og nyt med godt pålegg.

Enkle grove rundstykker