Chiapudding med kokos og mangopuré lages på 1-2-3, men trenger litt tid på å bli klar. Lag den gjerne klar kvelden før så har du frokosten klar til dagen etter. Mangopuré og kokos smaker superdigg sammen, og gir deg forhåpentligvis en herlig start på dagen.

Chiapudding med kokos og mangopuré

Du trenger:

  • 100 gram frossen mango
  • 1 ss kokosmasse
  • 20 gram chiafrø (ca. 2 ss)
  • 100 gram yoghurt naturell
  • 1 dl melk
  • evt. litt honning

Chiapudding med kokos

 

Slik gjør du:

Bland chiafrø, kokosmasse, yoghurt og melk godt sammen og sett kaldt. Rør gjerne rundt en gang i løpet av den første halvtimen. Chiapuddingen er klar når chiafrøene har svellet, og konsistensen har blitt tykk. Dette tar noen timer, så la den gjerne stå over natten i kjøleskapet.

Mangopuré lager du ved å kjøre frosne mangobiter med en stavmikser eller i en blender. La mangoen tine litt først. Dersom du ønsker søtning kan du bruke litt honning i puréen.

Topp chiapuddingen med mangopuré og kokosmasse.

Chiapudding med kokos

Prøv også kjøleskapsgrøt med chia og pære – den er helt nydelig.